Vec BV logo

Meer informatie nodig?

Bel ons: +31 (0)512 510035

Filtermateriaal

Zelfdragend Vec ProCart kartonfilter

Filtersysteem met zelfdragende 'harmonica opbouw' en daarmee snel en gemakkelijk te vervangen. In combinatie met een groene paintstop heeft het filter een lange standtijd. Met behulp van de 'versprongen' dubbele luchtdoorvoeren en v-vorm van het filterkarton, is het aanzuig rendement zeer goed verdeeld over het gehele oppervlak.

Is uw spuitwand niet geschikt voor het zelfdragend kartonfilter? Dan levert Vec hiervoor speciale U-profielen waarmee bestaande wanden eenvoudig kunnen worden aangepast.

Leverbaar in diverse maten.


Paintstop groen

Filtermedium voor het afvangen van overspray in spuitwanden en spuitautomaten. Inzetbaar als voorfilter of nafiltersysteem in combinatie met het zelfdragend kartonfilter en paint-arrestor papierfilter.

Leverbaar in rollengtes van 30 meter en breedtes van 1 meter, 1,5 meter en 2 meter.


Paintstop oranje

Wanneer verfpartikelen al droog zijn voor het bereiken van de filterwand, is het mogelijk dat een droog vervangfilter niet afdoende is. Binnenwerk van de wand en luchtbuizen kunnen hierdoor vervuild raken. Met een zwaardere filterconstructie en opgenomen stofmiddelen, heeft paintstop oranje als nafiltersysteem een hoger vangrendement.

Leverbaar in rollengtes van 30 meter en werkbreedtes van 1 meter, 1,5 meter en 2 meter.


Paint-Arrestor meerlaags papierfilter

De vele lagen van dit filtertype zijn zodanig opgebouwd dat de inlaatzijde grotere openingen bevat van de uitlaatzijde. Dit resulteert in een 'dieptelading' van overspray en een optimale standtijd van het filter. Voor een optimale werking is het belangrijk om voor het plaatsen het filtermateriaal goed op te schudden.

Leverbaar op rollen van 1,1 x 9,8 meter en in 5, 7 of 8 laags variant. 

Aeroplate retourfilter

Aeroplate filterpanelen worden toegepast in de plenumbox van spuitwanden met een luchtretoursysteem. Het plenum brengt, na een meerstapsfiltering, tot 80% van de afgezogen lucht terug in de ruimte. De opbouw van het aeroplate filter zorgt voor een rustige en optimaal verdeelde luchtstroom over het gehele filteroppervlak.

In tegenstelling tot de gebruikelijke filterrollen hebben aeroplate panelen een langere standtijd en zijn sneller en eenvoudiger te verwisselen.


 

Contactgegevens

Vec BV

Solcamastraat 25
9262 ND Sumar

T +31 (0)512 510035
F +31 (0)512 547950
E info@vec.eu

Copyright © 2001 - Vec BV - Powered by TJ Webstudio